На нашому сайті ми підібрали продукти, які сміливо можна включати в раціон «здорового харчування». Ці продукти будуть корисні як для людей, що мають проблеми зі здоров'ям, так і для тих, хто бажає виключити такі проблеми в майбутньому.
Отже, почнемо по порядку.
Багато з нас не замислюються, який оцет вживають і для чого взагалі цей продукт створений. Оцет був створений в Радянському Союзі спеціально для консервування продуктів як способу їх збереження для подальшого вживання в їжу. І той оцет (точніше оцтова кислота або столовий оцет), який масово представлений в наших магазинах, не є корисним для організму і для консервації, в принципі, теж.
Інша справа - натуральний спиртовий оцет, який виробляється в результаті діяльності оцтовокислих бактерій і не представляє шкоди організму. Цей оцет можна сміливо використовувати в консервуванні, не побоюючись за своє здоров'я.
Яблучний натуральний оцет ТМ AKURA можна використовувати і як заправку до салатів, і вживати при надмірній масі тіла за спеціальними методиками.
Бальзамний оцет - спеціально розроблений оцет з прянощами і спеціями для заправки салатів і морепродуктів.
Ще один корисний для здоров'я продукт: фруктоза або фруктовий цукор. Це аналог звичного нам цукру, тільки вироблений не з буряка або очерету, а з фруктів. Цей продукт буде корисний для людей, які страждають на цукровий діабет, зайву вагу і просто тих, хто вживає багато солодкого. Фруктозу використовують в тих же випадках, що і цукор: від кави і чаю до кондитерських виробів.
Концентровані соки лимона і лайма - прекрасний аналог оцту і майонезу для заправки салатів, страв з риби і курки. Має натуральне походження, виготовлений з лимона і лайма відповідно.
З паназіатськой кухні хочеться виділити фунчозу (бобова вермішель, кришталева вермішель), популярність якої зростає в нашій країні з кожним днем. Саме вермішель із зелених бобів корисна для здоров'я (а не з кукурудзяного або картопляного крохмалю), тому що краще засвоюється організмом і не призводить до стрімкого набору ваги.
Безглютенові продукти представлені у нас рисовою локшиною. Ця позиція корисна для людей з алергічною реакцією на рослинний білок глютен, який міститься в пшениці, житі та ячмені.
У «солодкій» групі представлені натуральний сироп шипшини і сироп шипшини з м'ятою і ехінацеєю. Ці продукти надзвичайно корисні для дітей і дорослих в період вірусних захворювань, а також під час весняного і осіннього авітамінозу (шипшина містить велику кількість вітаміну С і інших корисних для здоров'я вітамінів).
Надзвичайно вітамінізованим продуктом є лляна олія холодного віджиму. Користь її визнана у світі, і завдяки процесу холодного віджиму олія зберігає всі корисні речовини. Кажуть, якщо вживати по чайній ложці олії льону щодня, можна суттєво подовжити життя.
Зробіть свій раціон харчування більш корисним, адже наше здоров'я і здоров'я наших дітей - наше головне багацтво.