Оцет, олія

Сітка:
Краща ціна
Нет в наличии
-16%

Олія гірчична AKURA 200 мл

(0)
29.20 грн. 34.90 грн.
Гірчична олія - рослинне масло, виготовлене з насіння гірчиці. Для отримання гірчичної олії використовується пресування або екстракція насіння. Гірчична олія володіє масою корисних для організму ..
Хіт продажів
-8%

Олія лляна холодного віджиму AKURA 200 мл

(0)
50.80 грн. 55.00 грн.
Насіння льону і лляна олія, яку з них отримують - найцінніший продукт, що допомагає зберегти здоров'я. До її складу входять поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, вітамін Е та інші вітаміни, ..
Хіт продажів
-22%

Оцет бальзамний AKURA 200 мл

(1)
44.20 грн. 57.00 грн.
Бальзамний оцет (або бальзамічний) - кисло-солодка приправа з витриманого в бочках виноградного сусла, винайдена в італійській провінції Модена. Термін дозрівання оцту - мінімум 3 роки, а кращі його с..
Краща ціна
-14%

Оцет бальзамний AKURA 330 мл

(0)
53.50 грн. 62.00 грн.
Бальзамний оцет (він же бальзамічний, бальзамік) - це сама вишукана з італійських приправ. Традиційний бальзамік дуже густий по консистенції і навіть нагадує дьоготь, в тому числі і за кольором. Серед..
-11%

Оцет для суші 3% AKURA 200 мл

(0)
40.00 грн. 44.90 грн.
Рисовий оцет 3% - одна з головних складових для приготування японських суші. Цей оцет використовують для ароматизації рису і маринування морепродуктів. Завдяки цьому оцту рис стає більш клейким і легк..
Хіт продажів
Нет в наличии
-13%

Оцет спиртовий натуральний 9% AKURA 1 л

(0)
38.30 грн. 43.90 грн.
Спиртовий натуральний оцет 9% Akura - це 100% натуральний оцет, виготовлений за класичною технологією на основі пшеничного спирту класу люкс методом аеробного бродіння (біохімічний процес окислення ву..
Нет в наличии
-13%

Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 1 л

(0)
38.00 грн. 43.90 грн.
Яблучний оцет - це кислота, яка утворюється в процесі бродіння яблучного соку. На першому етапі утворюється сидр - яблучне вино, а на другому етапі оцтові бактерії взаємодіють з киснем і окислюють нап..
-11%

Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 330 мл

(0)
44.20 грн. 49.90 грн.
Яблучний оцет - це кислота, яка утворюється в процесі бродіння яблучного соку. На першому етапі утворюється сидр - яблучне вино, а на другому етапі оцтові бактерії взаємодіють з киснем і окислюють нап..
Хіт продажів
Нет в наличии
-10%

Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 500 мл

(0)
23.30 грн. 25.90 грн.
Яблучний оцет - це кислота, яка утворюється в процесі бродіння яблучного соку. На першому етапі утворюється сидр - яблучне вино, а на другому етапі оцтові бактерії взаємодіють з киснем і окислюють нап..
Хіт продажів
-16%

Оцет яблучний натуральний AKURA 200 мл

(0)
31.00 грн. 37.00 грн.
Яблучний оцет - оцет, одержуваний мікробіологічним методом з яблучного сировини. Яблучний оцет володіє більш багатим смаком і поживною цінністю, ніж звичайний спиртовий. Він має м'який смак, аромат. Д..
Показано з 1 по 10 із 10 (1 сторінок)

Ціни на Оцет, олія у Києві

Найменування товару Наявність товару Ціна В кошик
Оцет яблучний натуральний AKURA 200 мл Є в наявності 31.00 грн. 37.00 грн. Купити
Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 500 мл Нет в наличии 23.30 грн. 25.90 грн. Купити
Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 330 мл Є в наявності 44.20 грн. 49.90 грн. Купити
Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 1 л Нет в наличии 38.00 грн. 43.90 грн. Купити
Оцет спиртовий натуральний 9% AKURA 1 л Нет в наличии 38.30 грн. 43.90 грн. Купити

Купити оцет, олію для азіатської кухні в Україні - Київ, Харків, Дніпро

Гірчична та лляна олія

Так як досвідчені сушисти досконало володіють технікою створення смаку, для них не важко виявити винахідливість, додаючи той чи інший інгредієнт у рецепт, випробуваний часом. А перш ніж приступати до експериментів з відтінками смаку, варто подбати про базовий набір продуктів для суші, який стане у нагоді як для домашньої кулінарії, так і для ресторанного бізнесу..

Такі складові суші, як натуральні олії, оцет, соєвий соус, горіхова паста, пікантна заправка для рису, нададуть страві більш менш виражений і своєрідний відтінок.

Який оцет підходить для приготування суші та ролів?

За принципом виготовлення відомий натуральний оцет та синтетичний, отриманий методом розведення оцтової кислоти. Відповідно до сировини, на основі якої виробляється продукт, і яке значення має для їжі, оцет поділяється на категорії:

  • Їдальня. Його можна зустріти майже на кожній кухні. Виготовлений з розчину етилового ректифікованого спирту столовий оцет чудово розм'якшує волокна сирих продуктів, але не придатний для вживання в чистому вигляді.
  • Спиртовий. Виробляють методом бродіння спирту і найчастіше використовують для маринування м'яса та деяких сортів риби, приготування майонезу. Звичайний спиртовий оцет не має вираженого аромату.
  • Яблучний. Найбільш популярний у кулінарії європейських країн продукт, що отримується із сидру. Відмінні властивості, які має яблучний оцет - його приємний аромат і кислуватий присмак. Основне призначення продукту - приготування страв з риби, маринування овочів, додавання в соуси для більш вираженої кислоти..
  • Винний. Його одержують методом бродіння соку чи вина; його різновиди - білий та червоний. Для продукту характерний приємний запах. Переважно використовується для приготування соусів, маринадів, салатних заправок..
  • Бальзамічний. Продукт має вигляд чорного, солодкого і густуватого ферментованої речовини (продукт, виготовлений з концентрованого виноградного сусла тривалої витримки). Традиційний бальзамічний оцет має бактерицидні та дезінфікуючі властивості, збагачений корисними мікроелементами, поліфенолами. Універсальний, тому що поєднується з усіма сортами м'яса та риби, салатами та десертами..
  • Рисовий. Виготовляється із клейких сортів рису, буває кількох відтінків. Поширений у країнах Азії, в кулінарії відомий як китайський продукт, що максимально підходить для суші та ролів, рисової локшини, соусів, морепродуктів. Крім того, рисовий оцет є чудовим маринадом..

Приготування апетитного блюда за вишуканим рецептом починається з пошуку необхідних інгредієнтів. Їхні характерні властивості не варто ігнорувати, замінюючи продукт випадковою покупкою. Перш ніж купити оцет, рекомендується вивчити характеристики різновидів продукту для салатів, суші, маринаду або соусу.

У яких японських стравах використовуються олії?

Олії використовуються для приготування заправок, соусів, підсмажування грибів або шару омлету у складі суші, салатів. Олія неодмінно має бути нерафінованим продуктом холодного віджиму: за такої умови у ньому зберігаються цінні елементи. Види олій, рекомендовані у приготуванні салатів:

  1. Льняне. Натуральний та легкозасвоюваний організмом продукт, збагачений омега-кислотами. Нормалізує гормональне тло, прискорює метаболізм. Крім того, лляна олія допомагає знизити холестерин..
  2. Кунжутне. Відомо як антиоксидант; оздоровлює зсередини та зовні. Використовується не тільки як харчовий, а й косметичний продукт, який повертає пружність та еластичність шкіри..
  3. Гірчичне. Перевершує соняшникову за дієтичними, смаковими, ароматичними характеристиками. Якщо використовувати гірчичну олію для підсмажування, продукти набувають неповторного ніжного смаку та аромату..
  4. Оливкове. Нормалізує кров'яний тиск, чудово підходить для дієтичного харчування. При жарінні не утворює канцерогенів.

Мастила бажано зберігати в скляній тарі і в захищеному від світла місці. Якщо необхідно купити лляну та гірчичну олію у Дніпрі, Києві, найдоцільніше замовити якісний продукт з хорошим терміном придатності у перевіреному інтернет-магазині..

Де придбати масло та оцет для азіатської кухні в Києві?

Якщо ви цінуєте домашню кухню, і не тільки за її економічність, а й за свободу творчого застосування навичок, до ваших послуг інтернет-магазин продуктів, де ви можете замовити весь набір компонентів для створення шедеврів та традиційних смачних страв, оптом та в роздріб від виробника. . Придбання продуктів для страв за рецептами японського ресторану, включаючи всілякі соуси та заправки для рису, допоможе знизити вартість страв, які ви віддаєте..

Відвідавши сторінки нашого каталогу, кожен зацікавлений покупець зможе оцінити вигоду від придбання базових продуктів для приготування суші, ролів, пікантних закусок, соусів, заправок, десертів. Наприклад, ціна за 1л лляної олії холодного віджиму в Україні варіюється в межах від 55 і більше грн, тоді як інтернет-магазин «Санта-Марія» реалізує аналогічний продукт за суттєво зниженою роздрібною ціною..

Продукти від інтернет магазину - Santa Maria оцінять власники ресторанів та кафе: тут ви можете придбати необхідні продукти абсолютно недорого, замовивши їх з доставкою за вказаною адресою. 

Популярні товари зі знижкою у цій категорії:

Товар Ціна Знижка
Олія гірчична AKURA 200 мл 29.20 грн. -16%
Олія лляна холодного віджиму AKURA 200 мл 45.80 грн. -8%
Оцет бальзамний AKURA 200 мл 29.20 грн. -17%
Оцет бальзамний AKURA 330 мл 37.50 грн. -17%

Також пропонуємо Вам ознайомитись і з іншими товарами на нашому сайті: Набори для суші та ролів, Азіатські соуси, Азіатські продукти, Концентровані соки та заправки, Приправи та спеції, Фруктоза та цукор, Джеми та сиропи, Кава в зернах та вершки, Продукти швидкого приготування (каші).

Оцет, олія - Часті питання

Які товари є в наявності у категорії Оцет, олія?

Всі товари представлені на нашому сайті - є в наявності або можуть бути оперативно замовлені зі складу

Які товари популярні у категорії Оцет, олія?

Які товари з недорогих найкращі в категорії Оцет, олія?

Які товари часто купують у 2022 році у категорії Оцет, олія?

У 2022 році часто купують