Оцет, олія

Сітка:
Краща ціна
-16%

Олія гірчична AKURA 200 мл

(0)
29.20 грн. 34.90 грн.
Гірчична олія - рослинне масло, виготовлене з насіння гірчиці. Для отримання гірчичної олії використовується пресування або екстракція насіння. Гірчична олія володіє масою корисних для організму ..
Хіт продажів
-8%

Олія лляна холодного віджиму AKURA 200 мл

(0)
45.80 грн. 50.00 грн.
Насіння льону і лляна олія, яку з них отримують - найцінніший продукт, що допомагає зберегти здоров'я. До її складу входять поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, вітамін Е та інші вітаміни, ..
Хіт продажів
-17%

Оцет бальзамний AKURA 200 мл

(1)
29.20 грн. 35.00 грн.
Бальзамний оцет (або бальзамічний) - кисло-солодка приправа з витриманого в бочках виноградного сусла, винайдена в італійській провінції Модена. Термін дозрівання оцту - мінімум 3 роки, а кращі його с..
Краща ціна
-17%

Оцет бальзамний AKURA 330 мл

(0)
37.50 грн. 45.00 грн.
Бальзамний оцет (він же бальзамічний, бальзамік) - це сама вишукана з італійських приправ. Традиційний бальзамік дуже густий по консистенції і навіть нагадує дьоготь, в тому числі і за кольором. Серед..
-16%

Оцет для суші 3% AKURA 200 мл

(0)
25.00 грн. 29.90 грн.
Рисовий оцет 3% - одна з головних складових для приготування японських суші. Цей оцет використовують для ароматизації рису і маринування морепродуктів. Завдяки цьому оцту рис стає більш клейким і легк..
Хіт продажів
-17%

Оцет спиртовий натуральний 9% AKURA 1 л

(0)
33.30 грн. 39.90 грн.
Спиртовий натуральний оцет 9% Akura - це 100% натуральний оцет, виготовлений за класичною технологією на основі пшеничного спирту класу люкс методом аеробного бродіння (біохімічний процес окислення ву..
-17%

Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 1 л

(0)
33.00 грн. 39.90 грн.
Яблучний оцет - це кислота, яка утворюється в процесі бродіння яблучного соку. На першому етапі утворюється сидр - яблучне вино, а на другому етапі оцтові бактерії взаємодіють з киснем і окислюють нап..
-16%

Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 330 мл

(0)
29.20 грн. 34.90 грн.
Яблучний оцет - це кислота, яка утворюється в процесі бродіння яблучного соку. На першому етапі утворюється сидр - яблучне вино, а на другому етапі оцтові бактерії взаємодіють з киснем і окислюють нап..
Хіт продажів
-16%

Оцет яблучний натуральний 6% AKURA 500 мл

(0)
18.30 грн. 21.90 грн.
Яблучний оцет - це кислота, яка утворюється в процесі бродіння яблучного соку. На першому етапі утворюється сидр - яблучне вино, а на другому етапі оцтові бактерії взаємодіють з киснем і окислюють нап..
Хіт продажів
-16%

Оцет яблучний натуральний AKURA 200 мл

(0)
20.90 грн. 25.00 грн.
Яблучний оцет - оцет, одержуваний мікробіологічним методом з яблучного сировини. Яблучний оцет володіє більш багатим смаком і поживною цінністю, ніж звичайний спиртовий. Він має м'який смак, аромат. Д..
Показано з 1 по 10 із 10 (1 сторінок)