Натуральний спиртовий оцет ТМ «AKURA»
Оцет, як відомо,
був винайдений дуже давно і використовувався як консервант для зберігання
продуктів харчування. Але тільки минулого століття оцет почали виготовляти
масово на заводах для більш широкого використання. У нашій країні оцет
використовують й досі як заправку до салатів, основу для маринаду тощо.
Останнім часом з розвитком хімії почали виготовляти штучний (хімічний) оцет із
оцтової кислоти (ще він називається «столовим» оцтом). Ця речовина є досить небезпечною
для людського організму, особливо при вживанні в їжу в якості заправки,
наприклад, до салатів. Проте в міру своєї відносно низької ціни, штучний оцет
продовжує гарно продаватися особливо в період консервації овочів.
Процес виготовлення натурального спиртового оцту більш
складний і витратний, тому і коштує він вдвічі дорожче за штучний столовий. До
натурального спирту додаються оцтокислі бактерії, які перетворюють спирт на
оцет. Цей оцет нешкідливий для організму, ідеально підходить для консервування.
Саме такий натуральний спиртовий оцет і представлений ТМ «AKURA».
В лінійці оцтів у нас є 9%-відсотковий натуральний спиртовий оцет, яблучний оцет, а також зроблений по запатентованій рецептурі бальзамний оцет.
Бальзамний оцет – відмінний варіант якраз для заправки салатів, додавання до
рибних блюд, пельменів і вареників. Він легкий; завдяки додаванню трав і
спецій, має приємний аромат.