AKURA

Сітка:
-11%

Імбир маринований AKURA 680 г

(0)
80.00 грн. 89.90 грн.
Маринований імбир вважається одним з основних елементів японської кухні. Його пікантний смак прекрасно доповнює страви. Він проводиться з однойменного кореня. Маринований імбир повинен складатися з до..
-7%

Імбир маринований білий AKURA 230 г

(0)
37.30 грн. 39.90 грн.
Особливість білого імбиру перед стандартним рожевим видом цього продукту очевидна: імбир білого кольору випускається без використання фарбувальних інгредієнтів. При цьому маринований білий імбир волод..
-11%

Імбир маринований рожевий AKURA 100 г

(0)
24.80 грн. 27.90 грн.
Маринований імбир виробляють з однойменного кореня. Для виготовлення хрусткого і в міру гострого маринованого імбиру повинен використовуватися лише молодий врожай. Маринований імбир повинен складатися..
-7%

Імбир маринований рожевий AKURA 180 г

(0)
30.50 грн. 32.90 грн.
Маринований імбир вважається одним з основних елементів японської кухні. Його пікантний смак прекрасно доповнює страви. Він виготовляється з однойменного кореня. Маринований імбир повинен складатися з..
-6%

Імбир маринований рожевий AKURA 230 г

(0)
35.70 грн. 37.90 грн.
Маринований імбир - гостра закуска, яка підходить до багатьох страв. Він проводиться з однойменного кореня. Маринований імбир повинен складатися з досить великих пелюсток. У його складі міститься безл..
-8%

Імбир маринований рожевий AKURA 450 г

(0)
55.00 грн. 59.90 грн.
Маринований імбир - дуже відома і корисна спеція. Його виробляють з однойменного кореня. Для виготовлення хрусткого і в міру гострого маринованого імбиру, повинен використовуватися лише молодий врожай..
-5%

Імбир маринований рожевий AKURA 70 г

(0)
16.20 грн. 17.00 грн.
Маринований імбир роблять з однойменного кореня. На вигляд він вузлуватий, з короткими товстими відгалуженнями. Маринований імбир у вигляді рожевих тонких пластин додають до багатьох страв. У його скл..
-28%

Імбир мелений AKURA 20 г

(0)
7.80 грн. 10.90 грн.
Імбир - перемелений до стану порошку корінь однойменного трав'янистої рослини. Імбир має пікантний смак, тонкий аромат і багату палітру корисних властивостей. Корінь імбиру багатий ефірними маслами, а..
-18%

Італійські трави приправа AKURA 30 г

(0)
15.50 грн. 18.90 грн.
Італійські трави - це гармонійно складена композиція з листя і насіння пряних рослин, спецій, завдяки яким прості інгредієнти стають кулінарним шедевром.Італійська суміш відображає клімат однієї з поп..
-23%

Базилік сушений AKURA 10 г

(0)
6.20 грн. 8.00 грн.
Базилік сушений - дивовижна в усіх відношеннях і дуже ароматна пряність, яку отримують шляхом висушування листочків і суцвіть рослини, всі частини якого мають надзвичайний, ні з чим не порівнянний зап..
-24%

Бамбукові палички 4 пари + 1 фіксатор навчальний AKURA

(0)
13.00 грн. 17.20 грн.
Бамбукові палички для суші - один з найдавніших інструментів для їжі в східній культурі. Це дуже багатофункціональний столовий прилад: ними можна брати рис або локшину, перемішувати супи, загортати су..
-14%

Барбарис сушений AKURA 20 г

(0)
27.30 грн. 31.90 грн.
Сушений барбарис - це універсальний у всіх відносинах продукт, отриманий шляхом висушування свіжих плодів рослини, яке носить таку ж назву, як і ягоди. Абсолютно всі частини цього чагарнику, від листя..
-10%

Бодян анісові зірочки AKURA 20г

(0)
37.00 грн. 40.90 грн.
Бодян - це вічнозелене деревна рослина, що дає плоди з насінням. Друге його ім'я - зірчастий аніс, тому що плоди цього дерева мають вигляд зірки. Склад бодяна вартий уваги, він включає в себе: холін, ..
Нет в наличии
-15%

Вакаме водорості AKURA 20 г

(0)
28.00 грн. 32.90 грн.
Ундарія пір'яста, або вакаме, або мійок - вид бурих водоростей з роду ундарій. Морські водорості вакаме отримали свою популярність за цікавий смак і, як уже згадувалося, через низьку калорійність внас..
-17%

Васабі мелений AKURA 20 г

(0)
16.00 грн. 19.20 грн.
Васабі, або японський хрін - приправа, яка використовується в японській кухні. Являє собою корінь світло-зеленого кольору, який росте вздовж берегів гірських річок. Після сушіння корінь перемелюють і ..
Показано з 1 по 15 із 168 (12 сторінок)